Despre mine: Adriana Madalina Boulean

Cine sunt si cum am inceput sa profesez

Am obținut diploma de maseur în anul 2000 în urma cursului de masaj al Școlii Christine Valmy, sub îndrumarea unui profesionist desăvârșit care astăzi este președintele Asociației maseurilor profesioniști, și anume domnul Constantin Drăgan.

Pe masura ce timpul a trecut am participat la diverse seminarii de masaj (anticelulitic, reflexoterapie etc).
În anul 2009 am terminat Școala Superioară de masaj Dragomir, obținând o diplomă de tehnician maseur, diplomă asimilată fizioterapeuților.
În anul 2009 am urmat cursul de masaj Shiatsu la Școala română de shiatsu (2 module), sub indrumarea domnului Viorel Mihai, un om deosebit.
Avand o experienta de peste 10ani in domeniu,  sunt practicantă a mai multor tipuri de masaj: de relaxare, decontracturant, anticelulitc, reflexoterapie, drenaj limfatic, shiatsu, Reiki, masaj cu miere, masaj cu bete de bambus.
Pentru că îmi doresc să fiu un profesionist complet, in curand voi termina si  Facultatea de Kinetoterapie, urmand  sa încep cât mai curand și un program de masterat in nutritie.
Sunt membru al Asociației Maseurilor Profesioniști, organizație sub a cărei umbrelă am participat la diverse seminarii privind perfecționarea diferitelor tipuri de masaj.